Accueil
de dematerialiserende oplossing

Blog Dématérialisation PME

banniere

Besoin d’un renseignement ? Contactez-nous au 01 70 61 07 29

Je souhaite être contacté

Je teste 3 mois GRATUITEMENT

Abonnement ZKO

Abonnement ZKO: 100 € / jaar

Stel tot 100 facturen op en maak gebruik van onze Web'Demat oplossing

Abonnement ZKO+

Abonnement ZKO+ 225 € / jaar

Stel tot 250 facturen op en maak gebruik van alle functies van Web'Demat

Web'Demat en commercieel beheer voor ZKO

Krijg met een eenvoudige internetverbinding toegang tot een unieke commerciële beheertool die wordt gekoppeld aan het beheer van gedematerialiseerde facturen en een platform voor het beheer van geschillen.

U voert uw factuur (gepersonaliseerd met uw logo) onmiddellijk in op het platform. Vervolgens wordt ze automatisch naar uw klant gestuurd en 10 jaar in een archief bewaard.

Om de facturatie te vereenvoudigen, kunt u een factuur opnieuw kopiëren, automatisch een kredietnota opstellen, attachments toevoegen,...

Uw leveranciers kunnen u hun facturen ook via deze weg versturen.

Met Eway-Solutions  moet u uw facturen niet meer opnieuw invoeren : u kunt ze rechtstreeks inbrengen in uw boekhouding, toegang geven aan uw expert-boekhouder of ze hem bezorgen via www.jedeclare.com. 

U krijgt toegang tot het online platform voor het beheer van geschillen dat u kunt gebruiken met uw klanten en leveranciers.

Eway-Solutions is eenvoudig en niet duur: één abonnement volstaat (vanaf 100 € excl. btw/jaar) om in uw eigen tempo en afhankelijk van uw noden gebruik te maken van onze dienst. U zult besparen op het afprinten, het verzenden en de opslag van uw facturen én vooral tijd uitsparen.


Sitemap © 2013 Eway-Solutions France SARL| Impressum