Accueil
de dematerialiserende oplossing

Blog Dématérialisation PME

banniere

Besoin d’un renseignement ? Contactez-nous au 01 70 61 07 29

Je souhaite être contacté

Je teste 3 mois GRATUITEMENT

Aanbieding Grote factuurboeken / Grote opdrachtgevers

  • Werkt u veel samen met kmo's en wil u uw uitwisselingen dematerialiseren ?
  • U heeft reeds de eerste stap tot dematerialisatie gezet en slaagt er niet in om uw klanten en leveranciers van andere kmo's te overtuigen ?
  • Heeft u genoeg van de gegevensstromen en wilt u ook toegang krijgen tot het beeld, een enkel medium dat iedereen begrijpt ?

Eway-Solutions biedt u een oplossing die is afgestemd op de noden en de middelen van uw kmo klanten en leveranciers, waardoor uw partners de dematerialisatie beter zullen aanvaarden.

Het gebruik van onze ondertekende standaardPDF + gegevens vermijdt complexe uitwisselingsovereenkomsten en biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van het beste van de twee dematerialisatietypes.

Door al uw klanten gratis toegang te geven tot het platform, biedt Eway-Solutions u de mogelijkheid om hen toegang te verlenen tot een waaier van diensten: archivering, automatische recuperatie van facturen en boekhouddocumenten (ongeacht hun software), platform voor geschillenbeheer... Op deze manier geeft u aan heel uw ecosysteem een goede reden om te kiezen voor dematerialisatie, dankzij een oplossing die is aangepast aan iedereen en opnieuw kan worden gebruikt voor al hun uitwisselingen.

Eway-Solutions kan ook worden gebruikt als aanvulling op een derde oplossing.

Contacteer ons op:  contact@eway-solutions.com

Sitemap © 2013 Eway-Solutions France SARL| Impressum